SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden zijn veelgebruikte scheidingswanden in kantoorgebouwen. Deze worden veelal gemonteerd onder de reeds aanwezige systeemplafonds. Hierdoor blijft de indeling volledig flexibel en kan alles naderhand opnieuw ingericht worden tegen relatief lage kosten. De wanden worden volledig afgewerkt opgeleverd, er komt dus geen schilder aan te pas. Er word gebruik gemaakt van afgewerkte panelen welke in alle soorten en maten te leveren zijn. Van gips met een laag vinyl tot aan een luxe beuken houten uitstraling.

NEEM CONTACT OP

GEWELDIGE WANDEN

Verschillende mogelijkheden voor een schone en snelle montage. Tijdens het plaatsen kunnen verschillende opstellingen worden gekozen.

Glazen wand systemen zijn ook zeer populair. Ook hierbij gelden alle voordelen van de standaard systeemwand en is een nog snellere en schonere montage mogelijk. Diverse varianten zijn hierin mogelijk zoals horizontale en verticale opdeling of een enkele en dubbele glazen systeemwand. Een heel mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van deze wand is het erin laten zandstralen van uw logo. Deze scheidingswand is opgebouwd uit slanke stijlvolle aluminium profielen welke in elke kleur kunnen worden geleverd.

Waarom systeemwanden?

  • Eenvoudig te plaatsen in bestaande kantoorgebouwen
  • Weinig hinder op werkende werkplekken tijdens montage
  • Hoge kwaliteit scheidingswand
  • Flexibel in opstelling
  • Leverbaar in vele soorten en maten
Systeemwand

STRUCTURELE
VISIE

Met systeemwanden kunt u snel een ruimte aanpassen en hierdoor anders indelen.

Systeemwand

Goed te plaatsen

Systeemwanden zijn snel, voordelig en goed te plaatsen.

Systeemwand

Professionele uitstraling

Systeemwanden geven ook een professionele uitstraling en delen de ruimte mooi in.