Wat doen we

We zijn gevestigd in regio Den Haag en gespecialiseerd in het leveren en monteren van plafonds en wandsystemen. Voor alle systeemplafonds en wandsystemen ondersteunen wij u van een concept naar creatie welke een perfecte vorm en functionaliteit heeft.

Met meer dan 15 jaar ervaring staat RoVa Afbouw garant voor;

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Offerte op maat
  • Gebruik materialen van bekende fabrikanten

Door de goede prijs/kwaliteit verhouding van onze producten en onze expertise op het gebied van montage, bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Wij verrichten werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

Systeemwand

Dus bent u op zoek naar systeemplafonds of wanden? Dan bent u bij RoVa Afbouw aan het juiste adres. U kunt tevens bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden. Uiteraard kijken wij altijd naar de specifieke wensen van de opdrachtgever om te zien welke mogelijkheden er zijn. Voor elk budget is een oplossing!

Wij werken met de volgende leverancier:

Baustoff Metal

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Ons unieke proces

We kijken per project wat de beste opties zijn voor kwaliteit en prijs, dat is onze streven voor alle klanten.

idee

CONTACT

Als eerste hebben we persoonlijk of telefonisch contact met elkaar. Tijdens het overleg bespreken we de werkzaamheden en hoe alles te werk gaat. De werkzaamheden worden duidelijk met je doorgenomen.

werkzaamheden uitvoeren

UITVOERING

Na het contact wordt er een afspraak gemaakt wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren wordt je geïnformeerd over de status.

oplevering

OPLEVERING

Zijn alle werkzaamheden uitgevoerd dan nemen we samen de oplevering door. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd.

ONZE TOEWIJDING

We zijn toegewijd om bij alle projecten kwaliteit af te leveren.

LED wolkenplafond